Овлажняващи средства

 

Alcofree

Овлажняващо средство за работа с намалено количество алкохол или без алкохол за малки и средни офсетови машини и за печат на формуляри за средно твърда вода, подходящо за CtP. Притежава сертификат FOGRA.

Дозиране: 2 – 4 %.

Опаковка: туба – 20 кг

Alcostop

Овлажняващо средство за работа с намалено количествоалкохол или без алкохол за малки и средни офсетови машинии за печат на формуляри за средно твърда и твърда вода, подходящо за CtP.Притежава сертификат FOGRA

Дозиране: 2 – 4 %

Cal – Kleen

Овлажняващо средство, формулирано за ограничаване на калциевитеотлагания върху валците и гуменото платно, подходящо за CtP.

Притежава сертификат FOGRA.

Дозиране: 2-4 %

IPA Eliminator

Овлажняващо средство за работа без алкохол или с намалено количество алкохол за офсетови машини среден и голям формат и за печат на формуляри, подходящо за CtP.

Дозиране: 3 – 6 %

Multifount

Овлажняващо средство за UV – мастила и конвенционални мастила

за машини среден и голям формат.

Дозиране: 2 – 4 %

Supreme

Овлажняващо средство за всички офсетови машини, подходящо за CtP, редуцира използването на алкохол .Притежава сертификат FOGRA. Дозиране: 2 – 4 %.

Опаковка: туба – 25 л

Supreme RP

Овлажняващо средство за всички офсетови машини, намалява значително натрупването на мастило при печат на гръб, подходящо за CtP, редуцира използването на алкохол. Притежава сертификат FOGRA.

Дозиране: 2 – 4 %.

Опаковка: туба – 25 л

Овлажняващи средства се доставят и за твърда вода . Тези продукти завършват с обозначението „250”

Day International Logo

 

Varn Logo