Дисперсионни и маслени лакове

Дисперсионни надпечатни лакове за листов офсет

Надпечатни лакове на водна основа Novaset® – разнообразни и различни

 

ПРОДУКТОВА ГАМА

·         През последните години все повече нараства значението на надпечатните лакове - не само като дизайнерски и довършителен елемент за създаване на гланц и мат ефекти или лакиране на изображения, но преди всичко, за да защити печатните продукти.

·         Надпечатните дисперсионни лакове на Flint Group се произвеждат под марката Novaset®.

·         Продуктовата ни гама етолкова разнообразна и различна, колкото са и предизвикателствата в ежедневната практика в печатницата, и е ориентирана както към акцидентен, така и към печат на опаковки. Много от продуктите са сертифицирани от ISEGAи са подхдящи за печат на опаковки за хранителни продукти.

·         Предлагаме богат асортимент от супергланц, гланц, неутрални, мат и сатен лакове, който се допълва от някои специални лакове за специфични приложения.

·         Нашите дисперсионни надпечатни лакове предлагат оптимални характеристики за почти всички задачи: от бързосъхнещи лакове, лакове за оптимална защита срещу изтриване или с особено ниска миграция за печат на опаковки за хранителни продукти, до специални блистер лакове и грундове.

·         Профилите на печатно-техническите свойства са степенувани така, че да можем да предложим най-подходящия продукт за Вашите индивидуални изисквания.

·         Като комплексен доставчика Flint Group предоставя не само най-богатия асортимент в бранша, но и перфектно съгласувани продукти.

·         На следващите страници ще намерите стандартните продукти от гамата диспесионни лакове; повече информация ще откриете в техническия информационен лист на съответния продукт.

·         Молим да се свържете с нас, ако имате въпроси относно нашите дисперсионни лакове Novaset® – с удоволствие ще Ви окажем съдействие!

Flint Group Logo

 

Flint Group Logo